Alhamdulillah atas sgala ujian yg dberikan NYA....


salam...arini last day ana kat ttdi ni...mcm2 ana alami slama duk kat kl ni..pahit atau pon manis semuanya ana anggap sbagai cabaran n ujian untuk mematangkan lgi diri ana yg masih terkapai2 dlm menuju ke arah keakhiratan...tnpa ana sedar mgkin ana da pnah mnyakitkan ati kwn2 ana..ana minta maaf ats sglanya..ana tau sikap ana bknya sempurna ttpi insyaALLAH ana akn blajar memperbaiki diri ana yg lemah ni..idup ini hnya persinggahan akhirat adalah kekal abadi..ati ana rasa tenang skrg selepas smunnya dh berakhir kat kl ni..Alhamdulillah krna ALLAH permudahkn sgalanya..insyaALLAH cti ni azam nak kuaq jemaah masturat dgn abg long..doa 4 me k...k minta maaf sngt2 pada kawan2 klu slama ni ana pnah terksar bhasa or terlajak kata..ana hnya insan yg hina d muka bumi ALLAH ni..ana harap stiap yg brlaku ada hikmah dsbaliknya..insyaALLAH..jga diri,iman n amal...n sis jga la diri n hiasi peribadimu seindah wajah yg dberi..bai akan mrindui sis...bai xtau klu tnpa bai sedar bai da bt salah kat sis bai minta maaf sngt2..slama bai duk kat kl ni sis bnyak bntu bai...trima kasih ats sgalanya...smoga prsahabatan yg terjalin akn kekal hingga ke akhir hayat...sis jga diri,iman n amal..insyaALLAH klu hayat ini masih dkandung badan kita kan brjumpa kelak...bai akan sntiasa doakan kejayaan sis...k jaga diri,iman n amal kwn2 smua...usaha dakwah jgn dlupakan salam...

2 comments:

Ahliahnizam on June 5, 2009 at 7:57 AM said...

Salam ...

Semoga dengan susah payah & pengorbanan adik, menjadi asbab hidayah tersebar seluruh alam. Doakan akak juga dapat keluar masturat ye, dah 'berkarat' dah ni ....

bAiZuRa UmAiR@h iLtiZ@m on June 7, 2009 at 10:59 AM said...

syukran kak...insyaALLAH sy akan doakan..kak pon doakan tuk dik yg masih lemah ni...

Post a Comment

 

My Blog List

Term of Use

Islam World Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino